MENU
X

Alfi termokande juwel prestige 1,0 liter mat stål - TJEK PRISEN

Alfi Juwel Termokande – en sand klassiker på kaffebordet
Alfis klassiske Juwel termokande har et flot og elegant design og er en af verdens mest kendte termokander og det velkendte og originale design kan dateres helt tilbage til 1918. Juwels stilrene look har derfor prydet borde i både virksomheder og private hjem i flere generationer verden over og designet er i dag lige så klassisk og nutidigt som for 100 år siden.

Juwel termokanden har et unikt og praktisk hældesystem, som nemt kan betjenes med én hånd, idet låget åbnes og lukkes ved hjælp af en smart knap som nemt kan trykkes ned med tommelfingeren. Termokanden har desuden et ergonomisk håndtag og endobbeltvægget glasindsats som effektivt holder dine varme drikke varme i op til 12 timer og dine kolde drikke nedkølede i op til 24 timer.

Alfi har i mere end hundrede år været den ukronede konge af termokander takket være gedigent håndværk, fremsynet teknologi og en sans for design, der har skabt flere af morgendagens designikoner til kaffeborde verden over i samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte designere.

Farve: Mat stål
Indhold: 1 liter


Tåler maskinopvask
Førpris 1.699,-
Nu 899,-
Spar 800,-
Beskrivelse
Detaljer
Alfi Juwel Termokande – en sand klassiker på kaffebordet Alfis klassiske Juwel termokande har et flot og elegant design og er en af verdens mest kendte termokander og det velkendte og originale design kan dateres helt tilbage til 1918. Juwels stilrene look har derfor prydet borde i både virksomheder og private hjem i flere generationer verden over og designet er i dag lige så klassisk og nutidigt som for 100 år siden. Juwel termokanden har et unikt og praktisk hældesystem, som nemt kan betjenes med én hånd, idet låget åbnes og lukkes ved hjælp af en smart knap som nemt kan trykkes ned med tommelfingeren. Termokanden har desuden et ergonomisk håndtag og endobbeltvægget glasindsats som effektivt holder dine varme drikke varme i op til 12 timer og dine kolde drikke nedkølede i op til 24 timer. Alfi har i mere end hundrede år været den ukronede konge af termokander takket være gedigent håndværk, fremsynet teknologi og en sans for design, der har skabt flere af morgendagens designikoner til kaffeborde verden over i samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte designere. Farve: Mat stål Indhold: 1 liter Tåler maskinopvask