• Essential Power stavblender

    SM-100FP

    Der er justerbar hastighedskontrol på denne Essential Power stavblender. Hånstager er gummibelagt, hvilket giver dig et godt greb om håndtaget og er behageligt at bruge selv til de længere køkkenopgaver. Med piskeris og blandeskål kan du nemt piske fløde uden at der spildes. Minihakkeren er fantastisk til at skære løg, grøntsager eller kød. Den har til tilhørende låg, så du kan opbevare det du har hakket med det samme og i beholderen. Minihakkeren har en antislip base, så hakkeren står fast på bordet under brug. 1.000 watt motor Justerbar hastighed Gummihåndtag for et bedre greb Aftagelige dele der kan vaskes i opvaskemaskinen

    899,- Læg i kurv

Stavblendere
Stavblenderen er den lette og håndholdte version af blenderen. Den er let at anvende og rengøre efter brug. Du finder stavblendere i et hav af design og med forskellige funktioner hos K, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.

Vi er her for at hjælpe dig
Har du brug for hjælp, er vi altid klar til at vejlede dig. Kontakt din lokale K forhandler, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig. Find din nærmeste K forhandler her.