MENU
X
Kanstrup Hvidevarer - en del af noget større

Nyt indkøbssamarbejde med Elon Group gør at vi fra 2019 bliver nordens største indkøber af hvidevarer.

  • Mere end 40 års erfaring i salg af hvidevarer
  • God beliggenhed og gode parkeringsforhold
  • Alle de kendte mærkevarer
  • Fagfolk sikrer dig den bedste rådgivning og service
Der var engang...

Efter at have været i kompagniskab med H.M. Mortensen i Brogade i Thisted startede Per Kanstrup som selvstændig hvidevarehandler i 1975. Butikken var beliggende i Toldbodgade og solgte hvidevarer, el-apparater og køkkener.

I 1983 flyttede firmaet til en bedre placering centralt beliggende i gågaden (Storegade) og blev hurtigt en del af Elkøb kæden, med tilhørende Tvis Køkkencenter.

I 2003 blev kæderne Elkøb, snehvide og Serviceringen slået sammen og den nye kæde Punkt1 blev dannet. Kæden fik succes og i 2005 flyttede vi til en stor og attraktiv beliggenhed på Ringvej. I forbindelse med flytningen blev Lars Kanstrup der startede i firmaet tilbage i 1988 medejer, i 2008 overtog Lars Kanstrup firmaet.

Hvidt og Frit

I 2016 vælger vi at træde ud af kædesamarbejdet med Punkt1 og blive en del af indkøbssamarbejdet Hvidt og Frit, og navnet Kanstrup Hvidevarer kunne igen ses på facaden.

Hvidt og frit er en del af Group Nordic, der omsætter for mere end 1 milliard årligt og ejes i fællesskab af medlemmerne. 

Samarbejdet har styrket konkurrenceevnen via stort indkøb og lave omkostninger, og sikrer kunden det bedste køb.

Fra 2019 indgår Hvidt og Frit i i indkøbssamarbejde med Elon group og bliver nordens største indkøber af hvidevarer, og med over 540 butikker i norden det største antal butikker af produkter til hjemmet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken eller her på siden.

Med venlig hilsen

Lars Kanstrup

 

Vi forhandler alle de kendte kvalitetsbrands!

I vores udstilling vil du finde Thy´s største udvalg af hvidevarer. Du vil finde alle de kendte mærker, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig...

 

Kontakt os

Man-fre 9.30-17.00
Lørdag 9.30-13.00
Ved Søndagsåbent 10.00-13.00

Telefon: 97924550
E-mail: thisted@kanstruphvidevarer.dk

Kanstrup Hvidevarer
Ringvej 1a
7700 Thisted

Kørselsvejledning