• TILBUD - 33% TILBUD - 33%
  Billigst på PriceRunner

  Steba Mini Luftrenser/ Luftfugter/Ventilator 750 ml vandtank

  STAW6M

  Denne STAW6M Mini-luftrenser med blæser passer perfekt på kontoret, skrivebordet og i hjemmet, med et produkt får du 3 fordele, luft renser, luft fugter og blæser i en! Alt dette helt uden at skulle skifte filter, det skal blot vaskes, hvilket er nemt da delene er let aftagelige. Stor hjælp til allergikere. Da partikulater fanges i vandet er det både nemt og effektivt. Aromatiske olier kan også tilsættes for en frisk duft. 3 i 1 - luftrens, luftfugt, blæser. Ingen filter nødvendigt med vandkammer på 750 ml. Meget lydsvag. 3 niveauer. Nemt at skille ad.

   
  399,- 599,- Læg i kurv

Luftrensere
Få et bedre indeklima med en luftrenser, som sikrer optimal luftcirkulation og renser luften for støv, pollen og andre allergifremkaldende partikler. Her på siden finder du et udvalg af luftrensere med forskellige funktioner, så du kan finde netop den, der passer til dine behov.

Vi er her for at hjælpe dig
Har du brug for hjælp, er vi altid klar til at vejlede dig. Kontakt din lokale Kanstrup Hvidevarer forhandler, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig. Find din nærmeste Kanstrup Hvidevarer forhandler her.