Opvaskemaskine – uundværlig til hverdag og fest
Er du på udkig efter en ny opvaskemaskine, der passer til din køkkenløsning og opfylder dine behov, er du kommet til det rette sted. Hos Kanstrup Hvidevarer har vi et stort udvalg af opvaskemaskiner, der indfrier ethvert behov.

Skal du investere i en ny opvaskemaskine, er det vigtigt, at du gør dig tanker om dine ønsker til maskinens funktioner, og hvor den skal placeres. Det har nemlig betydning for hvilken type, der er bedst til dig. Ønsker du fx at gemme maskinen væk bag en skabslåge, så den går i ét med resten af køkkenet, eller har du kun lige plads til en smal model eller måske en bordopvaskemaskine? Og er det interessant for dig, at den kan betjenes via Wi-Fi, at bestikbakken er i toppen eller i bunden eller om den har et Eco-program, der skåner din elregning såvel som miljøet? Uanset hvad dine præferencer er, har vi en opvaskemaskine, der passer til dig.

Vi vejleder dig omkring ny opvaskemaskine
Er du i tvivl om, hvilken opvaskemaskine du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte din lokale Kanstrup Hvidevarer forhandler, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig. Find din nærmeste Kanstrup Hvidevarer forhandler her.
Levering og installering
Vi leverer naturligvis gerne din nye opvaskemaskine hjem til dig, og har du en gammel opvaskemaskine, tager vi den også med glæde med til genbrug. Ønsker du hjælp til at installere din nye opvaskemaskine, tilbyder vi også dette.